individuele sessies

Een individuele sessie duurt doorgaans 45 tot 60 minuten en kost €70,- incl. 21% btw. Er wordt gestart met een gesprek, waarin de thematiek en het startpunt van de aansluitende klanksessie in samenspraak bepaald worden. De intake geschiedt telefonisch voorafgaand aan de sessie en is gratis.

De ervaring leert dat in een beperkt aantal sessies een goed resultaat behaald kan worden. In sommige gevallen kan 1 tot 3 keer al genoeg zijn om weer verder te kunnen. Natuurlijk behoort ook een langer traject tot de mogelijkheden; het vrijmaken van de eigen stem is een prachtig en intensief proces.

Daniël’s aanpak laat zich goed combineren met reguliere en alternatieve therapeuten zoals bijvoorbeeld de psycholoog en de acupuncturist.

Voor een klanksessie is geen vergoeding van de zorgverzekeraar mogelijk. 

Ineke Oudenaarden (arts, coach iO! coaching)

"In zijn rol als klanktherapeut treedt Daniël je open en vriendelijk tegemoet. Na een inleidend gesprekje kan hij snel en professioneel essentiële punten naar voren brengen. Met zijn prachtige stem laat hij mij contact maken met alle niveaus tussen hoofd en onderbuik.In een vervolgsessie resoneerde oud verdriet mee of herinnerde ik de stem van belangrijke personen uit mijn verleden. Ik heb het ervaren als een zachte methode om contact met mijzelf en met mijn verleden te maken, steeds met een glimlach.Weer in de auto naar huis klonken de tonen nog luid na, heerlijk en bevrijdend."


Thuis in Klank: zingen voor hart en ziel