workshop: healing vanuit jouw oorspronkelijke blauwdruk

Tijdens een individuele sessie kwam Daniël tot een belangrijke ontdekking: het is mogelijk om te zingen voor de blauwdruk van het lichaam, die besloten ligt in de vijfde laag van het aura (het zogenaamde etherisch-causaal lichaam). De cliënt had de volgende waarneming:

"Meteen bij het begin van het zingen ontstaat er een blauw, transparant ei met een stevige schil er om heen. Aan de bovenkant is een opening. Van bovenaf komt energie het ei binnen. Het is alsof de klanken een elektrische stroom genereren die over het oppervlak van het ei loopt."

Klank is van nature werkzaam op deze laag van de aura, die zich op 45 tot 60 cm van het fysieke lichaam bevindt. Het etherisch-causaal lichaam is een soort mal/negatief voor het complete fysieke lichaam zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Daniël resoneert hiermee in klank en dit kan verstoringen in het fysieke lichaam helpen oplossen en een diepgaand, positief effect hebben.

Wil je dit bijzondere fenomeen live meemaken? 
Meld je dan snel aan via: klanktherapie@xs4all.nl.

Data:  zaterdag 19 oktober 2013, 10:30 - 12:00 uur
en maandag 11 november 2013, 19:00 - 20:30 uur

Kosten: €35,-

Locatie: De Egge 5a, 5258 JA, Berlicum NB

Daniël geeft deze workshop samen met partner Mariska. Beiden hebben een ruime ervaring met energetisch werk en de bundeling van hun krachten leidt in healing sessies regelmatig tot snelle en diepgaande resultaten.


Thuis in Klank: zingen voor hart en ziel